FØLG OS PÅ:

VarmSex.dk

Det var en varm sommer dag hvor jeg var taget i sommerhus i Sverige med min gode veninde som jeg delte lyster og fantasier med når vi var i det humør
og det var vi tit i weekenden når vi hade fået noget at drikke og hyggede os.

Jeg hade en gang fortalt hende at min store drøm var at blive brugt og udnyttet af hende samt hendes gode veninde på alle måder og bare tanken om det fik min
pik til at dunke men inderst inde hade jeg nu ikke troet at jeg skulle få det opfyldt.

Da vi kom frem til sommerhuset lavede vi hurtigt noget mad og fik åbnet et par flasker vin , det var lidt med bagtanke at jeg trak to vin op  for jeg vidste at min unge veninde
blev ret liderlig når hun fik noget at drikke , vi satte os ud og fik spist jeg sad kun i underbukser og hun i en strik kjole der ikke overlod noget til fantasien , jeg kunne se hendes lækre små bryster og hendes brystvorter som næsten
strittede lige igennem kjolen , vi sad og snakkede om sex som vi plejede når vinen kom ind , som hun sad der i solnedgangen så hun smuk og dejlig fræk ud især da hun trak benene op i stolen og der pludselig var frit syn til hendes
små trusser , pludselig begyndte hun at komandere med mig , gå ind og hent et glas vi får gæster om lidt mini tanker fløj rundt hvorfor lige pludselig den tone og hvem hade hun nu indviterret uden at sige noget jeg som troede vi skulle
hygge og helt alene , nå jeg hentede et glas og gik ud med det , da jeg kom ud var der tomt men jeg kunne se der var kommet en bil mere og jeg syntes jeg kendte den , min krop dirrede af liderlighed og min pik dunkede vildt.

jeg nåede dårligt at sætte mig så kom Joan og Bendte over til boret jeg rejste mig for at hilse på Bendte som veninden hed , hun var i en stram og lårkort kjole og bare ben samt stiletter , hun så super fræk og dejlig ud , tænk at være i et sommerhus i sverige med to smask lækre
tøser på 26 når jeg selv er 55.

Joans stemme var fast og hård nu , ned på knæ  og slik vores fødder slave , hvad var lige det der skete de har planlagt det sammen tænkte jeg, Bendte og Joan satte sig til bords uden at bemærke mig , slave skænk noget vin op og læg dig på græsset , pigerne sad og snakkede længe uden at tage mig med i det , slave kom her
smid dine underbukser og lad os se din elendige slavepik , hvorfor er den stiv , Bendte tog hårdt fat omkring min pik og nosser og trak mig helt over til sig og Joan gav min et ordentlig slag over balderne overraskelsen gjorde at pikken bare blev hård som sten da det tændte mig vildt , det blev Joan gal over og tvang mig til at rydde
boret og lægge mig op på maven , boret var ikke større end at hovedet hang ud over kanten og benene nåede fliserne , de bandt ben og arme fast til hvert sit bordben og så morede de sig for nu hade de magten over min krop , de satte sig igen men nu begge to oppe ved mit hoved så jeg kunne se lige ned i skødet på dem begge og det var noget
af et syn for de hade ingen trusser på og deres fisser glinsede af deres safter som drev ned af lårene på dem , de begyndte at kysse hinanden med en lidenskab jeg ikke hade set hos dem før og samtidig var deres  hænder gået på opdagelse på hinandens kroppe , Joans hænder var endt ved Bendtes fisse hvor hun skilte hendes skamlæber og lod et par fingre
glide op i hendes indre og kørte dem stille og roligt frem og tilbage mens Bendte stønnede sagte af liderlighed mens hun hade godt fat om Joans faste bryster hvor hun nulrede hendes brystvorter hårdt , min pik dunkede vildt af liderlighed men jeg var spændt fast og lå bare der og kunne intet gøre , mens pigerne nød hinandens kroppe , det var en skønt syn at se Bendte krybe
ned mellem Joans ben og så sprede hendes ben helt ud ved at lægge et ben på hvert armlæn og hun slikkede Joan til hun skreg sin orgasme ud i den svenske nat og safterne sprøjtede fra hendes fisse og hele kroppen gik på hende , jeg må erkende at jeg var så liderlig at jeg nær hade sprøjtet min sperm ud over fliserne , mindes ikke jeg har været så liderlig og desperat efter at få lov til at
lege med , Joan kiggede op på mig og kunne se liderligheden lyse ud af mine øjne , Bendte var lige gået ind efter noget at drikke , så Joan kiggede mig dybt i øjnene og jeg kunne læse i hendes øjne at jeg skulle ikke komme nu , så sage hun kort, kommer du så bliver du afstraffet hårdt , Bendte var tilbage og var kommet ud helt nøgen dog hade hun en stor butplug i hånden , Joan smed også
kjolen og de stod der helt nøgne og kælede og kyssede og legede med hinandens fisser , de stoppede op og gik om bagved mig
og en hånd krøb ned og fik godt fat i min pik efter lidt tid opdage jeg at det var Bendte der legede med min pik , hun satte sig ned under mug ig tig min pik i munden mens hun masserede mine nosser og legede med min anus , Joan kom ud fra huset og hade noget glidekrem i hånden hun gik om bagved mig og smurte mit hul godt ind , Bendte suttede stadig min pik og klemte mine nosser hårdt, pludselig kunne jeg mærke noget hårdt mod mit hul
jeg fik besked på at slappe af og Joan pressede pluggen hårdt mod mit hul og efter lidt tid gled den op i mig og nu var jeg så meget oppe at koge at jeg sendte al min varme sperm lige ned i halsen på Bendte mens Joan kneppede mig og Kunne høre på Bendte at hun nød det og hun suttede og slikkede hver en dråbe i sig.
Jeg blev løsnet og må erkende mit hul var ømt men det var en vidunderlig orgasme vi alle fik.

det var blevet sent så vi gik ind for at få lidt at drikke og så komme i seng , det endte med at vi sov i samme seng og vi spise drak og kneppede hele weekenden .
Det var en vild oplevelse og de to piger sammen så er man bare brugt de ville ha pik hele tiden så vi hade ikke tøj på mens vi var der vi nød bare hinandens kroppe fuldt ud .