FØLG OS PÅ:

Lidt for historie skal der jo til…

Jeg er en mand på 32 år, almindelig af bygning, heldigvis ikke noget hår tab endnu og er i et fast forhold på 6. år. Jeg bor i en lille landsby lidt udenfor Slagelse sammen med min kæreste Gitte og hendes 15 årige datter Jessi. Nu tegner der sig jo nok et lille billede af histories gang…

Kvinderne i mit liv…

Min kæreste Gitte er en dejlig solbrun kvinde med gode former, langt mørke rødt hår og holder sig godt. Ahh… Det kan gøres bedre. Hun er en god c-skål, flad mave med stram hud og en lille pariserrøv, så har I en ide. Hendes datter er der imod, er meget bleg, langt lyst hår og har efterhånden fået nogle gode former som en stor a eller en lille b-skål. Hun har den sammen gode røv som hendes mor, måske lidt mere fast.

Nå, til historien…

Vi sidder der hjemme i stuen og ser tv, mens Jessi rander halv nøgen rundt efter et bad, som hun har gjort så mange gange før. Men det er begyndt at virke som om hun prøver at fange min opmærksomhed når hun er færdig med badet og løber med et håndklæde der alligevel ikke dækker noget. Hun åbner også døren når tørre sig og jeg

jeg ville da lyve, hvis sagde at jeg ikke nød at se hendes nøgne frække krop og hendes små lyserøde vorter der lyser op på hendes blege hud. Men hun har min opmærksomhed, hun ved det bare ikke. Jeg kan da ikke lade være med kigge lidt på den tynde streg af hår over hendes lille fisse og jeg bliver noget tændt ved tanken om at mærke hvor fin og blød den er. Men prøver at lade være med at kigge for meget og koncentrere om tv’et i stedet for. Aften går og klokken er ved at være mange, det er jo arbejdsdag i morgen, så vi smutter alle tidligt i seng. Nu ligger jeg så her og tænker på Jessis små dejlige bryster og hendes glatte fisse og om hvor dejlig stram den må være. Så der går en times tid før jeg falder hen…

Næsten morgen kan vågner jeg med jern på og kan ligeså tydeligt huske at jeg har drømt om Jessi. Der går lige et par minutter før den falder ned igen og jeg vælter ud af sengen og når kun at sige et hurtigt farvel til Gitte, før hun kører på arbejde. Jeg skulle arbejde hjemmefra i dag og med dem ude af døren kan jeg også finde ro til at få ordnet lidt her hjemme. Jeg beslutter mig for at samle vasketøjet og med en teenager i huset og deres tøj forbrug, så starter jeg jo på Jessis værelse. Jeg går ind for at samle sammen og bliver lidt chokeret og befippet over at se Jessi ligge uden sin dyne med let spredte ben. Jeg kæmper for styre lysten til at lege med hende, men nu står jeg så tæt på hende at jeg kan se dunene på hendes fisse. Jeg står lidt og kigger på hendes frække krop,

med lysten at nappe i hendes små fine brystevorter, slikke hendes lille fisse og stikke en finger eller to op. Jeg lægger slet ikke mærke at min pik begynder at blive hård. Jeg får overtalt mig at lade hende være og skal til at samle hendes tøj, da jeg mærker hendes hånd på min pik og det fik den sku til at dunke. Jeg prøver at lade være med at kigge på hende, da hun stille trækker ned i mine boksershorts, mens hun fortæller at hun slet ikke sov, men bare lå og nød at jeg stod og kiggede på hende og tanke om det gjorde hende liderlig. Hun begynder stille at lege med sin fisse og stikker et par fingre op, hun kysser små stønnede mit pikhoved blidt og fortæller at hun længe har haft lyst at mærke min pik op i hendes snævre ungpige fisse. Jeg prøver at stoppe hende og sige at den er en dårlig ide, men det eneste jeg får sagt, er at jeg har haft lyst til hende siden hun begynde vise sin frække krop frem over mig og hvor meget jeg har lyst at smage hendes ungpige safter. Jeg skubber hende tilbage i sengen og begynder at slikke hendes klit og giver hende finger og hun begynder hurtigt sin frække hidsige stønne og vrider sit underliv, mens hun leger med sine små bryster. Jeg tager hænderne om på hendes røv og presser min tunge hårdt mod hendes fisse og nyder smagen af hendes safter, mens jeg slikker hende til den første orgasme. Nu klynker hun om at mærke min pik i hendes snævre våde fisse og hun tænder mig vildt med hendes liderlige lille pige stemme og tanken om endelig at kneppe hendes stramme fisse gør min pik hård som sten.

Jeg rejser mig og løfter hende op på hendes skrivebord, læner mig ind mod hende og kysse hende blidt på halsen og videre ned til hendes små velformet bryster og napper i hendes vorter. Hun begynder omgående at stønne og blive så liderlig og våd at hendes safter løber ned over hendes bord. Hun begynder igen at lege med sin våde fisse og sætte flere fingre op. Jeg kunne høre at hun var ved at kommer igen, så stoppede hende, bukkede mig ned og kyssede hendes fisse så hårdt at hun kom med et lille klynk. Jeg trykkede min pik mod hendes lille fisses åbning og hun begyndte at klynke og stønne, så rykkede mit pikhoved op og ned over hendes stramme åbning og kunne se hvordan hun vred sit underliv. Jeg trykkede langsomt min pik op imellem hendes små varme læber og hun begyndte at stønne hurtigt og rystede over hele krop. Stille og roligt kørte jeg pikken ud og ind af hendes snævre våde fisse, mens jeg hviskede til hende ”Skat, du har den dejligste stramme fisse, jeg nogensinde har kneppet og jeg vil mærke dine bløde læber slutte tæt om min pik hver dag.” og før jeg kunne nå at sige mere svaret hun ”Jeg har været forelsket i dig så længe at jeg vil gøre alt for dig og jeg vil elske at mærke din stive pik oppe i min lille fisse hver dag.” Jeg kyssede hende og trykkede min pik helt i bund og mærkede hendes fisse stramme op omkring den. Hun stønnede høj og vil ha mere, så jeg bankede den hårdt i bund hurtigt 4-5 gange og nu strammede hendes dejlige varme fisse hårdt op. Jessi rystede over hele kroppen og fik en så

vild orgasme at hendes dejlige safter løb. Jeg begyndte at kneppe hendes våde fisse hurtigt og kunne ikke lade være med at fortælle hende hvor dejlig stram jeg synes hun er. Da jeg var ved at komme træk jeg pikken ud, men Jessi ville have at jeg skulle skyde min varme sperm af i hende og fylde hendes fisse. Jeg drejede hende rundt og bukkede hende forover og stak min pik op i hendes snævre fisse og kneppede hende hård og der gik ikke lang tid hun kom igen. Hun var ved at være udkørt, men hun vil have mere og med hendes dejlige fisse, ville jeg også fortsætte. Hun stønnede så højt, at jeg var sikker på hun ville have min pik hver gang jeg tilbød. Men der gik ikke længe før jeg ikke kunne holde igen mere, hendes stramme fisse malkede min pik så dejligt, at jeg bare ville kneppe hende hurtigt og hårdt. Hun begyndte at ryste og stønne vildt igen og jeg ville høre hende komme igen og igen, så jeg begynde at lege med hendes klit, mens hun fik den i bund hver gang. Hun fik 2-3 orgasmer oveni hinanden og jeg kom da jeg hørte hendes liderlige stønne. Jeg fyldte hendes lille fisse med min sperm og jeg har aldrig kommet som nu, det løb ud af hende med min pik oppe i hende. Jeg lod min pik blive oppe i hende, for jeg ville ikke undvære hendes dejlige varme fisse. Hun ville ikke have jeg tog pikken ud endnu, hun ville gerne nyde at mærke mig lidt endnu, så jeg drej hende rundt uden at tage den ud, så vi kunne holde om hinanden. Jeg satte os på sengen med hende på skødet, hvorefter hun drillende vrikkede med underlivet og jeg kunne lide følelsen af at hendes fisse

havde en form for magt over min pik. Tror vi sad i 10 minutter og holdte om hinanden uden at sige noget. Pudselig læner hun sig lidt tilbage og siger ”Jeg elsker dig, det har jeg gjort længe og jeg vil have dig for mig selv”, det eneste jeg kun sige var ”Jeg har elsket dig længe og der er mange gange hvor jeg har haft lyst til at sige det. Hvis jeg ikke vil dele dig med nogen, skal du heller ikke dele mig med nogen.”

Tiden går sku hurtigt når man nyder hinanden og Gitte ville snart komme hjem, så vi tog et hurtigt bad, hvor jeg selvfølgelig ikke kunne lade være med at lege lidt med hendes fisse, men fik jeg også et hurtigt blowjob. På vej ud af badet siger Jessi ” Hvordan slipper vi af med mor?”

Fortsættes. Giv noget feedback…